Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Clubkleding

1089 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Bols Teamwear


Als vereniging op zoek naar wedstrijd-, trainings-, of presentatiekleding? Op zoek naar een partij die kan helpen bij het bedrukken van deze kleding? Bols Teamwear is dan de partij waarbij u aan het juiste adres bent. Bols Teamwear is nauw verbonden aan de Intersport Bols-filialen in Raalte, Emmen, Doetinchem en Hoogeveen en heeft een eigen drukkerij, bezorgservice en een enorm assortiment.

Kleding voor clubs en verenigingen

Als hockey-, voetbal-, handbal-, volleybal-, basketbal-, of andere sportvereniging op zoek naar kleding? Op zoek naar kleding voor de hele club, een elftal of de vrijwilligers? Bols Teamwear kan sportkleding en teamkleding leveren voor clubs en elftallen. Denk aan wedstrijd-, trainings- en presentatiekleding.

Bols Teamwear kan alle grote en kleine merken leveren voor uw kleding. Op zoek naar kleding van Nike, Adidas, Puma, Hummel, JAKO, Stanno of andere merken? Wij leveren en bedrukken alle kleding die er bestaat en kunnen u op korte termijn helpen met uw aanvraag.

Bols Teamwear doet zaken met gerenommeerde clubs als Rohda Raalte, HZVV, VV De Weide, HVQ, HVPCA Kwiek en VV Doetinchem. Ook als vereniging samenwerken met Bols Teamwear? Ook profiteren van de volgende voordelen?

Waarom samenwerken met Bols Teamwear?


•Uitgebreid merken assortiment
•Snelle levertijden met eigen bezorgservice
•Unieke en eenvoudige bestelomgeving
•Praktisch en uitgebreid advies
•Eigen drukkerij


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.