Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ruil- en retourvoorwaarden 

We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen, kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je besteld hebt. Een artikel retourneren is uiteraard geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

> Binnen 14 dagen na aankoop (de leverdatum geldt als aankoopdatum).
> Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.
> De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
> Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd.
> Het artikel zit in de originele productverpakking.
> Het artikel is niet bedrukt. Bedrukte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Terugsturen naar het retouradres

Vul het retourformulier in, stop hem in de doos en stuur je bestelling terug naar ons retouradres. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Wij verwerken je retourzending zodra hij binnen is en storten binnen 5 werkdagen jouw geld terug. Het is tevens mogelijk jouw bestelling retour te doen in 1 van onze winkels. Ook dan storten wij het geld binnen 5 werkdagen terug op jouw rekening. 
NB: Zorg er voor dat je van PostNL een bewijs ontvangt van het feit dat je je pakketje hebt afgegeven. Zonder bewijs van afgifte is je pakketje niet meer te traceren. Intersport Bols is niet aansprakelijk voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Ruilen

Wil je het artikel ruilen? Dan betaal je voor de nieuwe levering geen verzendkosten. Vul ook nu het retourformulier in, stop hem in de doos en stuur je retourzending terug naar ons retouradres. Wij verwerken je retourzending en sturen binnen 5 werkdagen jouw nieuwe bestelling op. Wil je liever ruilen in de winkel? Ook dat is geen probleem. Dit is echter wel alleen mogelijk bij onze eigen winkels!

Retouradres

intersportbols.nl | Hoofdstraat 165-167 | 7902 EG Hoogeveen.

Onze winkels

Ondanks dat Intersport een wereldwijde keten is, is retourneren in de winkel alleen mogelijk bij 1 van onze eigen Intersport Bols winkels. Je vindt ons in Doetinchem, Emmen, Hoogeveen & Raalte.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.