Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Mijn account

 • Kan ik bestellen zonder een account aan te maken?
  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren echter om een account aan te maken, want daardoor heb je meer mogelijkheden op onze site, zoals een account waar je adressen kan aanmaken en wijzigen, inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent en nog veel meer.
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
  Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je naar 'Mijn Account' gaan en daar op 'Wachtwoord vergeten' klikken. Je vult je e-mailadres in en ontvangt dan een nieuw wachtwoord.
 • Waarom kan ik niet inloggen?
  Let op hoofdletters en kleine letters bij het invoeren van je wachtwoord. Staat de Caps Lock-toets niet aan? Mocht het nog steeds niet lukken om in te loggen, ga dan naar 'Wachtwoord vergeten' en vraag een nieuw wachtwoord aan.
 • Hoe wijzig ik mijn gegevens?
  Als je inlogt onder 'Mijn Account' kun je je gegevens wijzigen of gegevens toevoegen.
 • Ik wil mijn account verwijderen
  Om je account te verwijderen kun je een e-mail met je gegevens sturen naar info@intersportbols.nl en wij verwijderen je account.

Mijn bestelling

Bezorging

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.