Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bols Teamwear – Over Ons


Op zoek naar kleding voor uw vereniging, team, evenement, bedrijf, instelling of andere organisatie? Op zoek naar een partij met een enorm assortiment, snelle levering en nog veel meer voordelen? Dan is het zaak om eens een kijkje te nemen bij Bols Teamwear. Met de beschikking over een eigen drukkerij en vier Intersport-filialen is Bols Teamwear een perfect partner wanneer u zoekt voor kleding voor teams, bedrijven en/of promotie.

Waarbij kan Bols Teamwear mij helpen?

Zoals de naam al doet vermoeden is Bols Teamwear gespecialiseerd in teamkleding. Vaak denkt men dan aan sportkleding en overige kleding voor sportteams. Hiervoor bent u bij hen zeker aan het juiste adres, maar ook voor vele andere zaken kunt u aankloppen bij Bols Teamwear. Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, infrastructuur, horeca of autogarages, hoveniers en fabrieken zijn sectoren met wie Bols Teamwear geregeld zaken doet.

Maar naast kleding heeft Bols Teamwear nog veel meer mogelijkheden. Want naast promotiekleding kunt u ook aanvragen plaatsen voor promotiematerialen en andere producten die u graag bedrukt wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

•Bidons
•Shirtjes, sweaters en hoodies
•Shorts
•Tassen
•Beanies, petten en ga zo maar door


De voordelen van zaken doen met Bols Teamwear

Bols Teamwear is een perfecte partner wanneer u op zoek bent naar producten in meerdere aantallen. U kunt profiteren van de volgende voordelen wanneer u contact opneemt met Bols Teamwear:

-Eigen drukkerij die zorgt voor snelle bedrukkingsmogelijkheden
-Naast bedrukking zijn borduren en sublimatie ook mogelijkheden
-De samenwerking met de Intersport-filialen zorgt ervoor dat u hier ook uw producten kunt ophalen
-Scherpe prijzen die mogelijk zijn vanwege de gezamenlijke inkoop

Contact opnemen met Bols Teamwear

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en de voordelen van Bols Teamwear? Benieuwd wat zij voor u of jullie kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend een contact op.Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.