Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ons verhaal

Intersport Bols is dé online sportwinkel met vier fysieke winkels in Hoogeveen, Raalte, Emmen en Doetinchem. Voor de roots van de winkel moeten we ver terug in de tijd. Oprichter van de winkel is Jan Bols, geboren op 27 augustus 1944 in Hoogeveen. Jan Bols is bekend als voormalig langebaanschaatser. Zijn grootste successen behaalde hij aan het begin van de jaren zeventig van de twintigste eeuw. Lange tijd was Bols achter Kees Verkerk en Ard Schenk de derde schaatser van Nederland.

In 1971 werd hij echter Nederlands kampioen! In dat jaar was hij de grote kanshebber voor het Europees kampioenschap, maar door een foutieve wissel op de 5000 meter (Bols reed twee keer een buitenbaan) werd hij gediskwalificeerd..

Na zijn schaatsloopbaan begon Bols een sportzaak in zijn geboorteplaats Hoogeveen onder de naam Jan Bols. Deze is inmiddels overgenomen door zijn zoon, Alexander Bols. De winkel, inmiddels een filiaal van de Intersport-keten, draagt nog steeds met trots de naam Bols en is in te vinden in het centrum van respectievelijk Hoogeveen, Raalte, Emmen en Doetinchem.Team van echte specialisten

In onze winkels kun je terecht voor deskundig advies met persoonlijke aandacht. Wij hebben specialisten voor tal van sporten. Met in het bijzonder voetbal, running, fitness en outdoor.

De persoonlijke aandacht met vaste gezichten en lokale betrokkenheid kenmerkt de winkels van Intersport Bols.

Onze sportwinkels

Onze winkels hebben een ruim assortiment aan sportartikelen voor onder andere voetbal, running, fitness, outdoor, wintersport, tennis, hockey en zwemmen. Onze vier winkels hebben een gelijkwaardig assortiment aan sportartikelen, daardoor kan je bij elke vestiging jouw sportartikelen halen. Onze collectie bestaat uit bekende topmerken zoals Nike, Adidas, Asics, Puma, The North Face, Energetics, Icepeak, Lowa en Protest. Wij streven naast persoonlijke aandacht en deskundig advies ook naar lokale betrokkenheid. Zo hangt er kleding van lokale clubs in de winkel en zijn wij betrokken bij lokale activiteiten in de omgeving van Hoogeveen, Raalte, Emmen en Doetinchem.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.