Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportwinkel in Hoogeveen

Sportwinkel Hoogeveen

Jouw sport kun je niet uitoefenen zonder de juiste kleding en schoenen. Of je nu op het voetbalveld staat, je je dagelijks in het zweet werkt in de sportschool of je fanatiek wandelaar bent, het is altijd belangrijk dat jouw kleding en schoenen jou voldoende steun bieden. Bij jouw sportwinkel in Hoogeveen sta je altijd garant voor deskundig advies en persoonlijke aandacht. Intersport Bols heeft een ruim assortiment in eigen winkel én op de webshop.

Voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleefd

Bij onze sportzaak in Hoogeveen kunnen zowel actieve als recreatieve sporters slagen voor kleding, schoenen en accessoires. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar hardloopschoenen in Hoogeveen? Bij Intersport Bols bieden we je altijd de totaalervaring. Wij zorgen ervoor dat jij na een bezoek aan één van onze sportzaken in de buurt van Hoogeveen van top tot teen tevreden de deur weer uitloopt.

Intersport Bols is verrassend specialist. Met onze uitgebreide collectie kunnen wij op elk niveau en voor iedere tak van sport zoals wandelen, voetbal,hardlopen, fitness, zwemmen en wintersport jou van dienst zijn. Daarnaast vind je bij ons ook sportieve alledaagse sneakers. Dit betekent dat jij elk seizoen bij ons terecht kunt voor het totaalpakket.

De voordelen van een veelzijdige sportzaak in Hoogeveen

Bij Intersport Bols heeft elke tak van sport zijn eigen specialist. En dat maakt ons ook een veelzijdig bedrijf. Maar waarom ben jij als klant nog meer het beste af bij onze sportwinkel in Hoogeveen?

  • Je hebt de mogelijkheid om kleding en sportschoenen in Hoogeveen te passen en testen
  • Je krijgt in onze sportzaak in Hoogeveen altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Als je nog niet precies weet wat je wilt, kun je altijd eerst inspiratie opdoen
  • Bij de sportwinkel in Hoogeveen heb je altijd voldoende keuze in verschillende producten en merken

Het uitgebreide assortiment van onze sportzaken rondom Hoogeveen

Klanten komen bij Intersport Bols om van top tot teen tevreden de deur uit te lopen. Of het nu gaat om een outfit voor wandelen, running of voetbal, bij ons vind je altijd de mooiste producten voor nieuwe topprestaties.

Kleding

De kleding die je tijdens het sporten draagt is dan ook net zo belangrijk als het sporten zelf. Hoe comfortabeler de kledingstukken, hoe vrijer jij jouw sport kunt beoefenen. Daarnaast zorgt goede sportkleding er ook voor dat jouw lichaam warm blijft en dat vocht goed gereguleerd wordt. Onze ervaren medewerkers geven je graag deskundig advies over welke soort kleding het beste past bij jouw sport.

Schoenen

Bij Intersport Bols kunnen we je op professionele wijze helpen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van sportschoenen. De juiste sportschoenen kunnen immers een hoop problemen oplossen en voorkomen. We kijken samen met jou naar de vorm van jouw voet, jouw wensen en jouw persoonlijke doelen. Kom voor zowel hardloopschoenen in Hoogeveen en wandelschoenen in Hoogeveen gerust langs in onze winkel.

Accessoires

Je kunt jouw uitrusting natuurlijk niet compleet maken zonder de juiste accessoires. Gelukkig kun je ook hiervoor bij jouw sportzaak in Hoogeveen terecht. Accessoires kunnen je sportprestaties verbeteren en zelfs de kans op blessures verkleinen. Iedere sport heeft eigen accessoires, vaak verplicht en soms als handig extraatje. Onze specialisten geven je hiervoor graag een passend advies.

Van wandelen en running tot voetbal en schaatsen

Al heb je nog zulke goede schoenen, als je kleding niet goed zit of je ervaart last van zweet of kou/warmte, dan loop je nog niet lekker weg. Hetzelfde geldt voor goede sportschoenen. Je voeten dragen immers je hele lichaam, dus is belangrijk dat ze ondersteuning bieden. Ook op het gebied van sportschoenen, hardloopschoenen en wandelschoenen in Hoogeveen geven we je graag passend advies. Door gebruik te maken van onze 3D voetscan bijvoorbeeld, kunnen we je nog beter van dienst zijn.

3D voetscan

Dat elke voet anders is, is een feit. Om er zeker van te zijn dat jij met de juiste hardloop- of wandelschoenen de deur uit stapt, bieden we onze uitgebreide 3D-voetanalyse aan. Hierbij worden gekeken naar jouw voettype, de volume van de voet en vragen we je waar het probleem precies ligt. Heb je bijvoorbeeld last van een blessure, kuitkrampen of heb je snel vermoeide voeten? Vervolgens vragen we je naar hoe intensief je de schoen gaat gebruiken. Hoeveel kilometers maak je en op wat voor ondergrond loop je? Hier komt vervolgens een schoenadvies uit.

Door middel van onze 3D voetscan heb je altijd de juiste schoen bij de juiste voet. Als we samen schoenen hebben uitgekozen, kijken we nog of er eventuele verstevigende zolen nodig zijn. Het is een stukje extra zorg die wij leveren. Samen kijken we naar wat het beste past bij jou.

Alles voor sport bij jouw sportwinkel in Hoogeveen

Intersport Bols is een allround familiewinkel. We zijn een begrip in Hoogeveen en waar we vroeger meer gericht waren op schaatsen, staan we nu bekend als allround sportwinkel. Wij zijn er dan ook voor alle sporters. Onze specialisten staan 6/7 dagen in de week voor je klaar met een deskundig advies en persoonlijke aandacht. We zijn specialist in onder andere voetbal, running, fitness, outdoor en tal van andere sporten.

Onze sportzaken in en rondom Hoogeveen

Hoe leuker jij jouw sport vindt, des te vaker je deze zal uitoefenen. Wij helpen jou aan de juiste sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er maximaal plezier aan kunt beleven. Wil jij ook langskomen bij onze sportwinkel in Hoogeveen? Voor persoonlijke aandacht en advies ben je van harte welkom bij een van onze sportwinkels in de buurt van Hoogeveen. Zo is Intersport Bols dé sportspecialist in Hoogeveen, Raalte, Emmen en Doetinchem, met een ruim assortiment aan sportartikelen en een webshop.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.